Proyectos

Vilassar Big Band

La Vilassar Big Band (desde 2014 como saxo barítono) es una formación estable con la estructura de orquesta de jazz clásica. Lo integran un total de 20 músicos bajo la dirección de Joan Moragas. Sus orígenes los encontramos en la Vizzentina Big Band, formación creada en 2010, con sede en la Sociedad Cultural Teatro de La Vicentina de Sant Vicents dels Horts. Después de actuar en diferentes espacios del país la Vizzentia Big Band se traslada el otoño de 2013 y se reestructura en Vilassar de Mar, bajo el amparo del Aula de Música, y toma el nombre de Vilassar Big Band. El domingo 22 de junio de 2014, realiza su concierto de presentación en el marco de la Fiesta Mayor de Vilassar de Mar, interpretando obras de diferentes épocas, estilos y compositores.

Alone Together

Companys en diferents grups i formacions musicals, Lluís Vallès i David García Aparicio formen aquest el duet Alone Together a principis del 2014 per retrobar-se amb el llenguatge comú dels estàndards de jazz i bossa nova. El duet de guitarra i saxo tenor revisa musiques de Gerswin, Duke Ellington, Thelonius Monk, Jobim i de musicals de Broadway per oferir un acompanyament elegant i de qualitat en sopars i “happenings” de diferent estil.

Big Band de Montbau

Refundada durant la tardor del 2010, la Big Band de Montbau manté el seu compromís amb la música en viu, per a satisfacció dels seus components i dels afeccionats a la música moderna i el jazz.

Ofereix un espectacle basat en arranjaments de qualitat, tant d’arrel clàssica com contemporània. Així mateix, combina tant el repertori instrumental com el vocal, amb presència de peces originals composades i arranjades per membres de la pròpia formació.

Kalidoskopi


Kalidoskopi
es una formación de músicos con una larga trayectoria que provienen de diferentes estilos musicales. Juntos confluyen en una fusión jazzística que respira aires latinos, música africana, funk y flamenco. Todos los temas son composiciones propias de Sergi Moya que toman forma con él a los teclados. La banda se completa con Lluís Vallès al saxo tenor y barítono, Manolo López-Möek al contrabajo y David de la Blanca en la batería y percusiones.
Kalidoskopi quiere llegar a todos los públicos con un jazz melódico y heterogéneo por medio de un sonido fresco y comunicativo.

Valles & Friends

Blog d’improvisació on es troben diverses sessions enregistrades a cada entrada, cadascuna dedicada a un convidat saxofonista. El lema és: «Toca el que vulguis». «Companys que es reuneixen per tocar i prou».

Recull de sessions on obro la porta del meu humil “estudi” als meus amics i companys de professió per a gaudir. I potser, mostrar una part de nosaltres que en altres contextos no tenim oportunitat. Simplement això, sense pretensions.

MIS

Col·lectiu d’improvisació. Actiu des de 2012, MIS és un col·lectiu musical heterogeni a la recerca d’un llenguatge propi amb la radicalitat com a pedra angular del seu discurs.

10 músics llegeixen una partitura gestual que es crea a partir dels signes del director, donant lloc a una obra intrínsicament irrepetible. De la dialèctica neix una creació musical de la que tot el col·lectiu n’és autor.

Han actuat a festivals de dansa i experimentació com el festival TNT (Terrassa), al Sismògraf (Olot), al festival GREC amb Sol Picó, al CCCB, o al Caixa Fòrum, entre d’altres.

jazZTà

jazzta-wordpress2

jazZTà neix l’estiu de 1994. La formació actual, prové de la fusió de diferents grups anteriors, amb diverses influències musicals. L’estil del grup, l’acid jazz i el funk, és força eclèctic: les bases funk s’alternen amb ritmes llatins, amb pop-rock i amb el que faci falta, però sempre amb el nexe d’unió de les millors harmonies jazz que proporcionen al repertori elegància a la vegada que una forta energia que es deixa transmetre als nostres concerts.
Després d’un període de descans (2014-2018), on lamentablement vàrem perdre el nostre amic i baterista Jordi Ortiz, hem tornat a entrar a l’estudi per tornar a la càrrega amb les energies renovades, comptant amb la nova incorporació d’Aïda Casanovas a la bateria.

 

The Less Serious Band

Phil Collins / Genesis Tribute

El tribut va néixer el 2009, després d’observar amb deteniment el DVD del concert en directe «Finally … The First Farewell Tour» i adonar-se que a excepció d’aquest concert i altres pocs, avui dia, la majoria de concerts basen el seu centre d’atenció en els efectes visuals i potser menys en l’aspecte musical. Així doncs, el cantant del tribut Lluís Olivé, fascinat per aquesta posada en escena senzilla però efectiva i gran qualitat i aporti musical, va decidir intentar muntar un tribut a Phil Collins i Genesis.

 

 

Share This