Projectes

Vilassar Big Band

La Vilassar Big Band (des de 2014 com saxo baríton) és una formació estable amb l’estructura d’orquestra de jazz clàssica. L’integren un total de 20 músics sota la direcció de Joan Moragas. Els seus orígens els trobem en la Vizzentina Big Band, formació creada el 2010, amb seu a la Societat Cultural Teatre de La Vicentina de Sant Vicens dels Horts. Després d’actuar en diferents espais del país la Vizzentia Big Band es trasllada la tardor del 2013 i es reestructura a Vilassar de Mar, sota l’empara de l’Aula de Música, i pren el nom de Vilassar Big Band. El diumenge 22 de juny de 2014, realitza el seu concert de presentació en el marc de la Festa Major de Vilassar de Mar, interpretant obres de diferents èpoques, estils i compositors. 

Alone Together

Companys en diferents grups i formacions musicals, Lluís Vallès i David García Aparicio formen aquest el duet Alone Together a principis del 2014 per retrobar-se amb el llenguatge comú dels estàndards de jazz i bossa nova. El duet de guitarra i saxo tenor revisa musiques de Gerswin, Duke Ellington, Thelonius Monk, Jobim i de musicals de Broadway per oferir un acompanyament elegant i de qualitat en sopars i “happenings” de diferent estil.

Big Band de Montbau

Refundada durant la tardor del 2010, la Big Band de Montbau manté el seu compromís amb la música en viu, per a satisfacció dels seus components i dels afeccionats a la música moderna i el jazz.

Ofereix un espectacle basat en arranjaments de qualitat, tant d’arrel clàssica com contemporània. Així mateix, combina tant el repertori instrumental com el vocal, amb presència de peces originals composades i arranjades per membres de la pròpia formació.

Kalidoskopi


Kalidoskopi
és una formació de músics amb una llarga trajectòria que provenen de diferents estils musicals. Junts conflueixen en una fusió jazzística que respira aires llatins, música africana, funk i flamenc. Tots els temes són composicions pròpies de Sergi Moya que prenen forma amb ell als teclats. La banda es completa amb Lluís Vallès al saxo tenor i baríton, Toni Munné al baix elèctric i David de la Blanca a la bateria i percussions.

Kalidoskopi vol arribar a tots els públics amb un jazz melòdic i heterogeni per mitjà d’un so fresc i comunicatiu.

Valles & Friends

Blog d’improvisació on es troben diverses sessions enregistrades a cada entrada, cadascuna dedicada a un convidat saxofonista. El lema és: “Toca el que vulguis”. “Companys que es reuneixen per tocar i prou”.

Recull de sessions on obro la porta del meu humil “estudi” als meus amics i companys de professió per a gaudir. I potser, mostrar una part de nosaltres que en altres contextos no tenim oportunitat. Simplement això, sense pretensions.

MIS

Col·lectiu d’improvisació. Actiu des de 2012, MIS és un col·lectiu musical heterogeni a la recerca d’un llenguatge propi amb la radicalitat com a pedra angular del seu discurs.

10 músics llegeixen una partitura gestual que es crea a partir dels signes del director, donant lloc a una obra intrínsicament irrepetible. De la dialèctica neix una creació musical de la que tot el col·lectiu n’és autor.

Han actuat a festivals de dansa i experimentació com el festival TNT (Terrassa), al Sismògraf (Olot), al festival GREC amb Sol Picó, al CCCB, o al Caixa Fòrum, entre d’altres.

jazZTà

jazzta-wordpress2

jazZTà neix l’estiu de 1994. La formació actual, prové de la fusió de diferents grups anteriors, amb diverses influències musicals. L’estil del grup, l’acid jazz i el funk, és força eclèctic: les bases funk s’alternen amb ritmes llatins, amb pop-rock i amb el que faci falta, però sempre amb el nexe d’unió de les millors harmonies jazz que proporcionen al repertori elegància a la vegada que una forta energia que es deixa transmetre als nostres concerts.
Després d’un període de descans (2014-2018), on lamentablement vàrem perdre el nostre amic i baterista Jordi Ortiz, hem tornat a entrar a l’estudi per tornar a la càrrega amb les energies renovades, comptant amb la nova incorporació d’Aïda Casanovas a la bateria.

 

The Less Serious Band

Phil Collins / Genesis Tribute

El tribut va néixer el 2009, després d’observar amb deteniment el DVD del concert en directe “Finally … The First Farewell Tour” i adonar-se que a excepció d’aquest concert i altres pocs, avui dia, la majoria de concerts basen el seu centre d’atenció en els efectes visuals i potser menys en l’aspecte musical. Així doncs, el cantant del tribut Lluís Olivé, fascinat per aquesta posada en escena senzilla però efectiva i gran qualitat i aporti musical, va decidir intentar muntar un tribut a Phil Collins i Genesis.

 

 

Warning: Undefined array key "sharing_networks_networks_sorting" in /usr/home/lluisax.cat/web/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/home/lluisax.cat/web/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Warning: Undefined array key "sharing_networks_networks_sorting" in /usr/home/lluisax.cat/web/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/home/lluisax.cat/web/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Share This